Urobte pre svoj úsmev niečo viac !

26.11.2012 21:57

                                  

    Chodíte každý rok na preventívnu prehliadku k svojmu  zubnému lekárovi a počúvate stále to isté,. je tu nový kaz, je tu zubný kameň, ďasno krváca , zuby sa začínajú kývať ..hrozí Vám parodontóza?  Ste fajčiar , kávičkár , alebo máte pocit že Vaše zuby sú tmavé, že sú na nich tmavé sfarbenia a pigmenty sfarbujú aj okraje bielych plomb? Máte korunky, implantáty, zubné protézy  a neviete ako sa o ne správne starať ? Neviete ako sa postarať o ústnu hygienu u Vaších detí, alebo ako sa postarať o zuby s fixným aparátom (strojčekom)? Čakáte bábätko a máte problém v ústnej dutine- ktorý napr. doposiaľ nebol?  

              Túžite po krásnom a zdravom úsmeve a kvôli týmto problémom o svoje zuby radšej                                                                                            schovávate?

            Je nejvyšší čas skoncovať s týmito problémamy v ústnej dutine . Objednajte sa na ošetrenie v  ambulancie dentálnej hygieny , kde urobíme pre Vás  všetko preto, aby sme s Vaše problémy so zubným kazom, ďasnamy, prítomným kamením, zápachom z úst atd.. navždy skoncovali.  Aby najbližšia preventivná prehliadka u Vášhoo stomatológa znela so záverom : ,, zdravý- máte všetko v poriadku,,  Dá sa to docieliť. A ak tomu neveríte- tak sa o tom presvedčte osobne.  

            Najnovšie medicínske štúdie dokazujú, že zlý stav ústnej dutiny súvisí aj s vážnymi zdravotnými problémami, ako sú mozgové príhody, srdcovo-cievne problémy, poruchy tráviaceho traktu, artritídy, cukrovka, predčasné pôrody a pod. Čistotou ústnej dutiny teda výrazne ovplyvňujete vaše celkové zdravie a imunitu.

            Profesionálne čistenie zubov - dentálnym hygienistom alebo stomatológom, je dnes vo svete už   samozrejmosťou. Dodržujte preto pravidelné návštevy u svojho zubného lekára a dentálnej hygieničky. Predídete tak zbytočne vynaloženým desaťtisícom za implantáty, mostíky a endodontické ošetrenie.

                                               Pravidelná starostlivosť sa vypláca